11.09.2018 21:25

Divácká místa

Divácké místo č. 1 Těšíkov

 

Je situováno na okraji obce Těšíkov 8,6 km od startu RZ. Diváci na vyvýšeném místě mohou sledovat rychlý příjezd vozidel do prudkého odbočení vpravo zúžené nestandardním retardérem. Přístup do DM je přes pole nad DM. Parkování umožněno na příjezdové komunikaci č. 444 ve směru od obce Lipina vzdálenost ze servisu 8,1km.

 

mapa zde

 

Divácké místo č. 2 Dalov

 

Je situováno v obci Dalov, 0,3 km od startu RZ v divácky atraktivní smyčce. Přístup do DM je přes fotbalové hřiště TJ Dalov, kde je umístěno záchytné parkoviště a dále pak vlevo obcí.

Příjezd je přes obec Horní Loděnice. Vzdálenost ze servisu je 16,1 km.

 

mapa zde

 

Divácké místo č. 3 Chabičov

 

Je situováno na vyvýšeném místě těsně před cílem RZ, kde vozidla dosahují maximálních rychlostí při průjezdu rychlou levou zatáčkou. Příjezd do DM je přes obec Hlásnice po silnici č. 445, parkování umožněno na přístupové komunikaci a v obci Chabičov. Přístup do DM je kolem cílové stopky, dále přes pole cca 200m. Vzdálenost ze servisu je 5.1 km

mapa zde

 

 

Divácké místo č. 4 Huzová

 

Je situováno na vyvýšeném místě v obci Huzová v levém odbočení po rychlém příjezdu do kopce. Příjezd do DM je přes obec Arnoltice a Dětřichov nad Bystřicí po komunikaci I/45 a II/440. Vzdálenost od servisu je 31,5 km.

 

mapa zde

 

Tip pro diváka!!!

Lze navštívit průběžně divácká místa všech RZ po trase: Šternberk, Lipina, Těšíkov (DM č. 1) -> Lipina, Horní Loděnice, Dalov (DM č. 2) -> Horní Loděnice, Dětřichov nad Bystřicí, Arnoltice, Huzová (DM č. 4)

Pro návštěvu DM č. 3 musí divák zpět do Šternberka, kde pojede po kruhovém objezdu u Servisní zóny směr Rýmařov po silnici II/445 přes obec Hlásnice do obce Chabičov (DM č.3)

zdroj: mapy.cz